Universal Design | Interior Design Company

Нашиот процес на работа

Концепт

По посетата на Вашиот објект, правиме цртежи и скици за да ви ја доближиме финалната верзија на производот кој го добивате.

Изработка

Откако ќе ја усогласиме вашата визија со теџничките својства на мебелот кој ви треба и го сакате, следува процесот на изработка.

Поставување

Башиот мебел е готов. Останува само да се постави во ентериерот. По завршување и на оваа фаза, можете да уживате во новиот животен простор.

Kitchen, Promotional photo for Universal Design

Universal Design, кои сме ние?

Универзал дизајн е млада приватна компанија со осовна дејност дизајнирање,проектирање и изработка на ентериер за станбени,административни и деловни објекти, кој со својот комплетен изглед сведочат за неограниченоста во прифаќањето на дизајнерските предизвици .

Се обидовме да реализираме ентериер со совршена рамнотежа помеѓу формата,дизајнот,амбиентот и секојдневната практичност.
Ние нудиме целосен концепт креиран од вашите потреби ,замисли и желби во дослух со најсовремените текови во оваа област . Основата за доброто деловно работење на нашата компанија секогаш е во одличното менаџирање и организација.

Universal Design на Facebook

Галерија

Нашиот тим

Kitchen, Promotional photo for Universal Design

Контактирајте не

  • + 389 2 61 42 613
  • + 389 78 246 231
  • Универзал Дизајн
    Лука Геров бр.2/1
    1000, Скопје
    Република Македонија